Oktal Pharma 01.03.2024.-31.03.2024.

U LJEKARNAMA I WEB SHOPU www.farmakol.hr (9)

01.03.2024.-31.03.2024. 20%

MULTI-GYN®

Multi-Gyn linija proizvoda temelji se na prirodnim sastojcima koji liječe i sprječavaju tegobe rodnice kao što su svrbež, nadraženost, neugodan miris, neuobičajen iscjedak ili peckanje, vraćajući prirodnu ravnotežu flore rodnice.
Glavni djelatni sastojak je patentom zaštićeni 2QR kompleks koji se dobiva iz biljke Aloe Barbadensis i sadrži biopolimere. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava vezanje patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom. Svojom aktivnošću, 2QR kompleks štititi od infekcije te je idealan i za prevenciju.
Multi-Gyn proizvodi djeluju brzo, prirodni su i preporučuju ih ginekolozi.

Femmenessence

Femmenessence kapsule su proizvod vrhunske i svjetski priznate kvalitete, s ekstraktom korijena make (maca, Lepidium meyenii) koja doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava na prirodan način.
Femmenessence preparati su proglašeni najboljim ženskim preparatima na svijetu.
U svojoj paleti, Femmenessence nudi proizvode specifično namijenjene različitim razdobljima u životnom ciklusu žene:

Lekolid želučanootporne tablete su dodatak prehrani koji u svom sastavu ima:

  • kurkumu ili indijski šafran (Curcuma longa– djelatna tvar su kurkuminoidi. Kurkuma je jedna od biljaka klasificirana kao GRAS (Generally Recognized As Safe Substances), što znači da su kurkuminoidi tvari općenito prepoznate kao sigurne. Kurkuminoidi nemaju akutne ili kronične toksičnosti, a kod ljudi su sigurni čak i u velikim dozama (8 g / dan).
  • kvercetin iz ekstrakta japanskog bagrema (Shopora Japonica) – kvercetin spada u grupu flavonoida. Rasprostranjen je u biljnom svijetu u kori jabuke i luka, u kakau, crvenom voću i brokuli.
  • N-acetilcistein – oblik je L-cisteina koji je higroskopan i razgrađuje se tako što se sporo oksidira, a N-acetilcistein (NAC) stabilniji je i bolje se apsorbira. Ova aminokiselina stabilizira strukture proteina i potrebna je za stvaranje glutationa, jednog od najvažnijih antioksidansa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju stanicu.

Lekolid je proizveden uz pomoć ENDOBASP® inovativne i patentno zaštićene tehnologije, koja zahvaljujući sinergiji s inicijatorima apsorpcije (bromelain, L-arginin, ester saharoze, piperin) čini aktivne sastojke Lekolida visoko bioraspoloživima u tankom crijevu, a zaslužna je i za želučanootporni učinak tablete.

 

 

Search

Prijava na e-novosti i obavijesti

Akcije i promocije
Savjeti
Više novosti
Skip to content