Novexpert + Hårkontroll

Ljekarna Pula Centar 5
Novexpert je francuska linija kozmetičkih proizvoda za njegu kože lica koja se ističe svojom zavidnom kvalitetom izrade, dok je Hårkontroll uspješan švedski koncept za zdravu i lijepu kosu.

10:00 – 13:00

Novexpert:

Novexpert je francuska linija kozmetičkih proizvoda za njegu kože lica koja se ističe svojom zavidnom kvalitetom izrade. Sastojci su 100% prirodnog podrijetla s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka što osigurava učinkovitost, ali i sigurnost primjene zahvaljujući hipoalergenim formulama.

Dokazano djelotvorni i aktivni dodaci prehrani koji djeluju iznutra kombiniraju se s hidratantnim sprejem, intenzivno njegujućom maskom te keratinskim šamponom za jačanje. Iza proizvoda stoje klinička ispitivanja, pozitivne reakcije korisnika i neprestane potvrde zadovoljstva klijenata u obliku više od milijun prodanih paketa.

Hårkontroll:

Inovativan i uspješan švedski koncept za zdravu i lijepu kosu osnovan je 1980. godine kada su poduzetnici iz industrije zdrave hrane, u suradnji sa stručnjacima u području nutricionizma, razvili vrhunski dodatak prehrani namijenjen klijentima koji žele lijepu kosu.

U početku su se proizvodi Hårkontroll prodavali u trgovinama zdrave hrane i vrlo su brzo prepoznati od strane kupaca te su postali omiljena preporuka švedskih frizera. Linija Hair Beauty Concept u Švedskoj je dobro zastupljena na mjestima na kojima se mogu kupiti zdravi dodaci prehrani, prvenstveno u ljekarnama.

Za vrijeme prezentacije ostvarite popust 10%

Prijava na e-novosti i obavijesti

Akcije i promocije

Oktal Pharma 01.03.2024.-31.03.2024.

20% popusta

Samo web shop i Ljekarna Centar

01.03.2024.-31.03.2024.

Savjeti

27.05.2022.

Više novosti
Skip to content