YASENKA 07.08. – 13.08.2023.

-20 % (24)
Kontinuirano i sustavno pratimo tržišna kretanja, projekte i ponašanje krajnjih kupaca kako bismo došli do aktualnih informacija koje su nužne za shvaćanje i prilagođavanje današnjem tržištu. Svjesni smo važnosti istraživanja zbog kompleksnosti tržišta i stalnih promjena koje se na njemu događaju. Upravo zbog toga ulaganje u istraživanje na samome je vrhu naših prioriteta. Istraživanje čini organizacijsku jedinicu čija je osnovna zadaća razvoj novih i poboljšanje postojećih proizvoda ili usluga, pronalaženje nove uporabne vrijednosti starih proizvoda ili usluga te unaprjeđenje i razvijanje postojećih proizvodnih, odnosno tehnoloških poslovnih procesa. Svaka dobra ideja, projekt i posao počinju od krajnjih kupaca, njihovih potreba ili želja. Na nama je da vaše potrebe i želje prepoznamo – i ponudimo vam uvijek najbolje rješenje.

Zdravlje je ključan preduvjet kvalitete života, a kvalitetan život preduvjet je za osjećaj samopouzdanja, osobnog ispunjenja i – sreće.

Briga o zdravlju stoga je za nas znatno više od posla; briga o zdravlju naša je misija kojoj pristupamo s mnogo ljubavi i još više odgovornosti jer to je ujedno i briga o sreći naših potrošača i njihovih obitelji.

Kao pravoj obiteljskoj tvrtki, donositi obiteljima sreću putem zdravlja za nas je velika čast, plemenit izazov – i naša sreća.

Search

Prijava na e-novosti i obavijesti

Akcije i promocije
Savjeti
Više novosti
Skip to content