Avene Aderma Exomega Control i Allegro 02.10.2023.-08.10.2023.

-20 % (54)
Ostvarite 25% popusta na Avene Aderma Exomega Control i Allegro

Avene Aderma Exomega Control i Allegro 02.10.2023.-08.10.2023.

RHEALBA ZOB
U „Zemlji zobi“ na jugozapadu Francuske prije gotovo 4 desetljeća stvorena je dermokozmetika na biljnoj bazi. Posebna vrsta bijele zobi – Rhealba zob najbogatija je umirujućim molekulama. Više od 50 kliničkih studija dokazale su njenu visoku učinkovitost, a Rhealba zob nosi naziv dermatološke zobi. Stalnim istraživanjem ove zobi otkrivena su svojstva njenih izdanaka. Izdanci Rhealba zobi još su bogatije djelatnim tvarima umirujućih, obnavljajućih i uravnotežujućih svojstava.

KOŽA I STERILNA KOZMETIKA
Koža neprestano stupa u interakciju s okolinom pa tijekom vremena može postati fragilna. Dob, okolina, patološka stanja i medicinski zahvati mogu smanjiti otpornost kože. Za najzahtjevniju kožu A – Derma pruža najsigurnije rješenje.

Proces proizvodnje Exomega D.E.F.I bez konzervansa i mogućnosti onečišćenja proizvoda osigurava najbolju njegu fragilnoj koži. Proizvodi s Rhealba zobi formulirani su s minimalnim brojem sastojaka, bez eteričnih ulja, boja i alkohola. Proizvodi su namijenjeni za higijenu i njegu svih tipova fragilne kože beba, djece i odraslih.

Search

Prijava na e-novosti i obavijesti

Akcije i promocije
Savjeti
Više novosti
Skip to content